Toimitus- ja maksuehdot

Verkkokauppa

hob.fi-kaupassa seuraava kauppias:

Nick's Dancing ry
1013518-7
Svinhufvudinkatu 23 A
15110 LAHTI
0447671369
info@nicksdancing.fi

myy osallistumisoikeuksia ja sarjakortteja yksityishenkilöille. Palveluita toimitetaan vain Suomeen.

Tilaaminen

Osallistumisoikeudet ja sarjakortit ostetaan ilmoittamalla oma osallistuminen ko. tunneille ja maksamalla kulut. Osallistumisoikeuden voi myös maksaa sarjakortilla. Sarjakortista ei saa fyysistä kappaletta vaan se on tallessa hob.fi-palvelussa. Osallistumisoikeus pitää olla maksettu ennen tunnille osallistumista.

Maksaminen ja maksutavat

Käytämme verkkokaupassa Checkout-palvelua, jonka maksuehtoihin voit tutustua täältä. Tiliotteella tai luottokorttilaskulla näkyy Checkout Finland Oy. Käytössäsi on suomalaisten pankkien (Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP-pankki, Säästöpankki, S-pankki ja Ålandsbanken) maksupainikkeet sekä korttimaksumahdollisuus (Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla).

Peruutusehdot

Tässä hob.fi-kaupassa myydään harrastuspalveluita. Yhdelle harrastustunnille maksetun osallistumisoikeuden voi perua kuluitta ennen maksetun tunnin alkua. Maksetun tunnin alkamisen jälkeen peruutusoikeus ei ole enää voimassa.

Tilatun kausi- tai kertakortin peruuttamisoikeus on 14 päivää tuotteen ostamisesta. Peruutus on kuluton ja sen voi tehdä vaikka kortilta olisikin käytetty kertoja. Käydyistä tunneista laskutetaan jälkikäteen hinnaston mukainen osallistumismaksu.

Peruutus tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen tuki@hob.fi. Liitä mukaan osallistujan nimi ja tunnin tai kertakortin nimi. Palautustapauksissa palautus tehdään käytetylle maksutavalle.

Lisätietoa harrastustoiminnan peruuttamisehdoista Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.

Kauppiaan tiedot:

Nick's Dancing ry
1013518-7
Svinhufvudinkatu 23 A
15110 LAHTI
0447671369
info@nicksdancing.fi

Toimitus- ja maksuehdot

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä: webmaster@hob.fi